Drsný odkaz samotára Petra nápadníčkam: Sú nuly a nič nedokázali. Hnať ich kade ľahšie!

Lenivosť troch mestských žien mu poriadne „pohla žlčou“.

Mohla to byť romantika v lone panenskej prírody, no stala sa z toho groteska. Samotár Peter zo Slatinských Lazov pred pár dňami privítal na svojom statku tri ženy, ktoré sa mali uchádzať o jeho osamelé a po láske túžiace srdce. No hneď po príchode to vyzeralo skôr tak, že ho chcú odplašiť ako zvádzať. Petrove nápadníčky sa neustále sťažovali, že v skromnom príbytku na Poľane chýba sprcha, no nespravili nič preto, aby situáciu zmenili. Farmár im totiž prikázal, aby počas jeho neprítomnosti natreli plastovú nádrž farbou. Pre dievčatá však bolo dôležitejšie posedávať na priedomí, piť kávu a sťažovať sa. Popri tejto náročnej činnosti tiež zabudli, že sa mali postarať o kravu, takže sa úbohé zviera trápilo na prudkom slnku bez tekutín a bez potravy. Keď sa Peter vrátil z práce a za lenivosť ich vyhrešil, nereagovali ospravedlnením, ale hrobovým tichom. To farmára vytočilo natoľko, že ženám prikázal, aby si zbalili veci a vrátili sa tam, odkiaľ prišli. Nuž, a dámy veľmi neprotestovali. „Mne to strašne vadí. Ja som z toho hotová. Ja som úplne na nervy z toho, že je tu taká hygiena, aká je. Keď sa chce žene zapáčiť, tak by sa mal okúpať a trošku o seba dbať. Ja by som tu nežila. To viem už naisto povedať,“ povedala Bratislavčanka Lucia rázne.

Hoci bolo na Petrovi vidieť sklamanie, sám si uvedomoval, že sa mu nič lepšie ani nemohlo prihodiť. Lenivá žena, ktorá navyše zabudne na zviera ako na hračku, mu totiž veľa pomoci  a opory neposkytne. „Sú nuly. V živote nič samy nedokázali a v živote sa samy nikde nepohnú. Do rána sa človek snaží robiť, nespí a ak si už toto nevedia vážiť... A ešte ani keď som im jesť navaril, si nevedia vážiť, tak s takým človekom nechcem mať nikdy v živote nič spoločné. A to len hnať kade ľahšie! Ja som normálny človek, čo som už prežil kadečo, ale toto je už aj na mňa prisilná káva,“ skonštatoval Peter.

Znamená pre Petra odchod dievčat z jeho farmy definitívny koniec hľadania lásky alebo je všetko inak? Sledujte reláciu Farmár hľadá ženu už dnes o 22:40 na JOJke!