Hľadanie lásky na farmách pokračuje: Pripomeňte si, ktoré nápadníčky sú stále v hre!

Farmár hľadá ženu štartuje už zajtra.

Romantická relácia Farmár hľadá ženu sa po krátkej pauze opäť vracia na obrazovky televízie JOJ a my sa tak konečne dozvieme, ktorým farmárom sa podarilo nájsť svoju vyvolenú. Skôr než sa tak stane, si pripomeňme, ktoré nápadníčky a nápadníci ostali v hre. Bohatému gazdovi Mariánovi z Nízkych Tatier ostali na statku dve dievčiny – pohodová Češka Renáta a pracovitá Adriana. Kým spočiatku sa zdalo, že z tejto dvojice má navrch práve Adriana, po jej neviazanom monológu o sexe v trojici sa Marián vo vzťahu k nej stiahol a do popredia sa dostala Renáta. Pôžitkár Marián z Lučenca mal v otázke najvhodnejšej nápadníčky pomerne jasno už od začiatku. Už na zoznamovacom večierku mu „počarovala“ mladučká Zuzana, z ktorej nemohol spustiť oči po celý čas. O osudovej láske môžeme hovoriť aj v prípade kovboja Petra z Veľkej Fatry. Nespútaný milovník koní bol od začiatku zamilovaný do tichej Henriety a nič na tom nezmenila ani prehnane aktívna Katarína, ktorá od Petra nie a nie odísť. Kufre si balila niekoľko dní, čím poriadne potrápila jeho trpezlivosť.

Ako medzi dvomi mlynskými kameňmi sa dozaista cítil romantik a bývalý politik Tonko. Po Ruženkinom odchode na jeho statku ostala sexi Lenka a úprimná a robotná Helena. Kým k mladšej nápadníčke ho ťahala krása, dôvtip, šarm a určite aj dobrá postava, na tej staršej oceňoval zmysel pre humor, spoločné záujmy, aktívnosť a triezvy pohľad na svet. Najväčšiu smolu na potenciálnych partnerov mali zatiaľ samotár Peter z Poľanynepobozkaná Janka. K Petrovi na začiatku pricestovali „tri grácie“ Lucia, Lucia a Martina. Hoci z nich bol sprvu očarený, veľmi rýchlo zistil, že pre život na statku nie sú stvorené. Nápadníčkam totiž prekážalo, že Peter žije v neprerobenom dome bez sociálneho zariadenia a bez teplej vody. Práca im taktiež nevoňala a keby lenivosť kvitla, boli by plné kvetov ako májový sad. Peter ich preto po niekoľkých dňoch poslal kade ľahšie. Krátko na to k nemu zavítala plnoštíhla a veselá Janka, ktorej robota nesmrdela, čím si u Petra hneď v úvode získala plusové body. Hlavu v smútku mala zo svojho nápadníka aj nepobozkaná Janka. Východniar Maroš jej nielenže nepadol do oka, ale aj nesplnil základný predpoklad na status jej partnera – mať ruky do roboty. Hoci mladý muž vždy všetko myslel dobre, jeho úmysly sa akosi minuli účinkom.

Ako dopadne hľadanie lásky na šiestich slovenských statkoch? To sa dozviete v relácii Farmár hľadá ženu už v piatok o 21:45 na JOJke!