Helena v boji o Tonkove srdce zhodila rukavičky: Čo nabonzovala na sokyňu v láske?

O Ruženke nehovorila práve v superlatívoch.

Cieľom romantickej relácie Farmár hľadá ženu je nájsť vhodné partnerky pre osamelých farmárov a vyplniť tak prázdno v ich životoch. Okrem robotnej Janky majú všetci farmári naporúdzi hneď niekoľko nápadníčok, ktoré sa snažia získať si ich srdcia. Niektoré dámy na boj o lásku využívajú ženské zbrane, iné svoj intelekt a ďalšie svoju pracovitosť. Nájdu sa však aj také, ktoré robia všetky svoje kroky premyslene (alebo to len tak vyzerá) a ťahajú tak nitky osudu vo svoj prospech. Ostatné súperky potom logicky ťahajú za kratší koniec. Veľmi dobre to vedia aj dámy, ktoré sa snažia získať si pozornosť romantického a pozorného politika Tonka z Gajar. Kým temperamentná Helena využila situáciu na začiatku a od Antona dostala osamote prvý bozk a letmý dotyk, Ruženka si zvýšila skóre milým darčekom. Svojmu vyvolenému priniesla na farmu sošku anjelika, ktorý by ho mal v živote chrániť.

Cieľavedomej blondínke sa jej počin, samozrejme, nepáčil, a preto pri hodnotení Ruženky na kameru rozhodne nešetrila slovami. „Mám dojem, že je to trošku taká stratégia zo strany Ruženky. Lebo ona je dosť taká, že veľmi rada poučuje. Neviem, či je na to zvyknutá od vnúčat alebo od detí. Neviem tú jej povahovú črtu nejako odhadnúť, ale nemám to rada. Či je to v kolektíve, alebo doma. Proste, každý má ten svoj rozum. Pokiaľ ja niečo neviem, áno, ja sa radšej opýtam. Než aby ma mal niekto poučovať o niečom, čo už dávno viem. Alebo som si vedomá, že to robím dobre a niekto mi tvrdí opak. Tak to grádujem vtedy,“ vysvetlila Helenka.

Ako na Tonkovej farme zamieša karty príchod sexice Lenky? Sledujte romantickú reláciu Farmár hľadá ženu aj v pondelok o 22:00 na JOJke!