Výčitky, napätie a plač: Farmárka Janka dala smoliarovi Marošovi definitívne kopačky!

Tento „príbeh lásky“ sa navždy skončil.

Vzťah snaživého východniara Maroša a večne nespokojnej farmárky Janky si od začiatku relácie Farmár hľadá ženu prešiel rôznymi fázami. Ani menej pozornému oku však dozaista neušlo, že namiesto lásky medzi nimi postupom času rástlo len napätie a priepasť. Silná žena mala totiž úplne iné predstavy o živote ako jej nápadník. Hoci mali obaja niekoľko príležitostí na vzájomné zblíženie, ani jednu nevyužili. Smoliar Maroš skrátka farmárke nevyhovoval od prvej chvíle, čo mu dávala patrične najavo. Vymenovanie všetkých jeho nedostatkov si dokonca neodpustila ani vo chvíli, keď mu dávala definitívne zbohom. „Ja ti poviem na rovinu, pokračovať nebudeme, pretože mi nevyhovuješ po viacerých stránkach. Či už praktickej alebo psychickej. Manuálne si zručný. Keď ti dám ručnú kosu, v pohode. Keď ti poviem, nos balíky, v pohode. Ale medzi nami je taká priepasť, že ja neviem o tebe nič. Viem, že chováš dve kozy a tri prasce. To je všetko. Do budúcna ti chcem popriať hlavne veľa šťastia. Treba aj rozum, treba aj rozmýšľať a nie hŕ bŕ a rýchlo, rýchlo,“ nechala sa počuť nekompromisná farmárka.

Napriek tomu, že snaživý východniar sa do dominantnej Janky poriadne zahľadel, „kopačky“ bral športovo. „Veď sa nič nestalo. Na lásku treba dvoch. Neľutujem, že som sa sem prihlásil. Aspoň som spoznal Janku, povozil som sa na koni, boli sme pri vodopáde. Bolo tam dobre,“ skonštatoval Maroš. Vtom ale prišiel nečakaný zlom. Vždy racionálna a tvrdá Janka sa pri pomyslení na nevydarený potenciálny vzťah rozplakala ako malé dievčatko. Potoky sĺz na jej lícach a roztrasený hlas však protirečili tomu, čo hovorila pred kamerou. „Ja normálne fungujem ako žena, len mňa život takto vychoval. Tvrdo. Toto sú slzy hnevu. To nie sú slzy ľútosti. Ja keď plačem, tak ide zo mňa hnev. Keď si to nemôžem vykričať, nemôžem zrúknuť na niečo a vrieskať, tak idú slzy von,“ povedala farmárka.

Dostane Janka ešte druhú šancu na nájdenie lásky? To sa dozviete už v piatok v relácii Farmár hľadá ženu o 22:00 na JOJke!