Henrieta je už minulosť: Budete prekvapení, pre koho bije srdce svojrázneho Petra!

Prezradíme, že nejde len o jednu ženu.

Relácia Farmár hľadá ženu bola plná dramatických a emotívnych momentov a za väčšinu vďačíme svojráznemu kovbojovi Petrovi. Už od štartu farmárskej zoznamky to bolo najrušnejšie práve na jeho statku, kde sa o neho takmer pobili dve nápadníčky – Katarína a Henrieta. Hoci blonďavá Češka bojovala o jeho priazeň ako levica, Petrov záujem získala len tichá tmavovláska. Lenže ich vzťah sa po krátkom čase rozpadol. Po búrlivej hádke na oficiálnom stretnutí všetkých farmárov sa ich životné cesty definitívne rozdelili. Netrvalo však dlho a divoký kovboj si našiel novú partnerku. „Henrieta už dávno neexistuje. Proste, ona nemá rada mňa a ja nemám rád ju. Dovi dopo. Katarína ostala kamarátka a dal som sa dajako dokopy s Martinkou od Mariána z Lučenca. Odvtedy sa spolu stretávame a sme spolu,“ povedal farmár Peter.

Nebol by to však svojrázny kovboj, keby jeho ľúbostné patálie nemali nejaký háčik. Zdá sa, že ani jeho vzťah s mamičkou Martinou nedopadne ako z romantického filmu. Blonďavá nápadníčka totiž nie je jedinou ženou v jeho srdci. „Teraz som zaľúbený do blondínky a viac nepoviem. So mnou to máš ťažké. Ja chcem žiť a ženy sú pre mňa také chrumkavé, také papa hama. Ja nemôžem byť s jednou, ja ich potrebujem mať viacej. Ženy sú pre mňa všetko, milujem ženy. Teraz mám jednu úžasnú ženu, ktorú milujem. Rozprávali sme sa o budúcnosti, že by sa presťahovali ku mne. Natália je mladá. Aj Karel Gott mal dieťa v 56-tke. Prečo by som nemohol mať aj ja?,“ spýtal sa kovboj, ktorý svoj monológ ukončil so slovami, že nedokáže milovať.

Ako to dopadne s ostatnými farmármi? Našli lásku alebo skôr sklamanie? To sa dozviete už dnes vo Veľkom finále relácie Farmár hľadá ženu o 22:40 na JOJke!